FHU Sucha Bożena
Meblik - meble dla każdego dziecka
Aranżacja pokoju dziecięcego to nie lada wyzwanie - musi stanowić wyważoną kombinację estetyki, funkcjonalności i bezpieczeństwa. W takie właśnie najwyższe standardy wpisuje się producent doskonałych mebli dla niemowląt, dzieci i młodzieży - Meblik.
2017-04-12, 14:28
Pierwsza księgarnia abonamentowa PakaKsiazek.pl
Główna idea polega na tym, że subskrybenci otrzymują co miesiąc paczki-niespodzianki z trzema, czterema lub pięcioma książkami.
2017-02-12, 20:49
Chcesz schudnąć na Nowy Rok? Sprawdź, jak zrealizować swoje postanowienie
„Nowy Rok – nowa ja” – z tego banalnego powiedzenia, powtarzanego niczym mantra, pobłażliwie się śmiejemy. Jednak choć brzmi ono jak truizm, kryje się pod nim całkiem wartościowa treść. Wprowadzenie nowych zasad do swojego życia - zmian na lepsze - to zawsze dobry pomysł. A to, że pretekstem do podjęcia działania jest zmiana daty w kalendarzu, nie stanowi najmniejszej przeszkody.
2017-01-23, 19:00
ARGO – Słodycze z Łańcuta, które podbijają świat
Rodzinne przedsiębiorstwa stają się obecnie rzadkością na polskim rynku. Wśród mnożących się korporacji i wielkich firm z kapitałem zagranicznym małym, polskim przedsiębiorcom coraz trudniej sprostać konkurencji. Jednak są wyjątki od tej reguły i takim wyjątkiem jest z pewnością firma ARGO, z niewielkiego, urokliwego Łańcuta, która stara się być poważną konkurencją w słodkiej branży - produkując słodycze.
2016-12-01, 15:50